Sandále na platforme – ponuka

Módne sandále na platforme umožňujú ženám stáť vysoko a sebavedomo. Dámske sandále na platforme sú dostupné vo všetkých obľúbených štýloch, od športových sandálov, elegantných sandálok až po espadrilky. Sú skvelou voľbou na každú príležitosť v teplom počasí.

Pocit, keď sa človek na svet pozerá z výšky je úžasný. Nohy však kvôli tomu nemusia trpieť na tenkých podpätkoch. Sandále na platforme sú ideálnym riešením. Táto letná dámska obuv je dokonalým spojením komfortu a atraktivity.


Sandále na platforme sú:

  • Nadčasové a štýlové
  • Pohodlné a sexi zároveň
  • Hodia sa k rôznym druhom oblečenia a na rôzne príležitosti
  • Dostupné v rôznych farbách
  • Za výhodné ceny vo výpredaji nielen na CCC

Sandále na platforme – nadčasový trend

Sandále na platforme majú hlboké korene v dejinách módy. Tento módny doplnok bol obľúbený napríklad v Benátkach, kde vyvýšená podrážka slúžila na ochranu pred pravidelným zatopením kľukatých uličiek tohto mesta na vode.

Spájajú sa tiež s japonskou kultúrou, pretože práve platformové topánky patria k rovnošate každej pravej gejše. Počas éry hippies kultúry v 70. rokoch 20. storočia nosili platformové topánky ženy aj muži.

Dnes sú výlučne dámskou záležitosťou, ktorá sa teší popularite prakticky po celom svete a u všetkých vekových kategórií.

Sandále na platforme sú nadčasové a univerzálne.

Prečo nosiť letné sandále na platforme

Sandále na platforme pridajú ich majiteľke niekoľko centimetrov a opticky predĺžia siluetu nôh. Pritom sa bude pri každom kroku cítiť sebaisto a stabilne. Sandále na platforme ponúkajú maximálne pohodlie, pre ktoré si ich každý zamiluje.

Ďalšou skvelou vlastnosťou sandálov na platforme je ich univerzálnosť. Pri správnej voľbe ich dizajnu sa dajú platformové sandále nosiť do práce, na stretnutie s kamarátkami, na romantické rande, no aj na oficiálne príležitosti či večer do spoločnosti.

Všetko je to o správnom kombinovaní. To so sandálmi na platforme pôjde samo.

Ako nosiť sandále na platforme štýlovo

Spôsobov stylovania sandálov na platforme je naozaj veľa a každá žena si určite nájde vlastný štýl. Sandále na hrubej podrážke sa skvelo hodia k letným šatám, pôsobia totiž zároveň romanticky aj drzo a mladistvo.

Skvelo im to však ladí aj s nohavicami – kraťasmi, zvonovými či širokými nohavicami alebo klasickými slim fit džínsami.

Styling outfitu v sandáloch na platforme si vyžaduje rovnováhu – doslova aj štýlovo. Niekedy sa nimi dá doplniť a opticky spojiť outfit, ktorý by inak nedával zmysel.

Dámske sandále na platforme zastupujú všetky možné druhy, dizajny a značky tejto obľúbenej obuvi.

V ponuke eshopov aj kamenných predajní sú platformové sandáliky na rovnej podrážke aj na hrubom opätku, textilné, gumené, látkové aj slamené espadrilky. Je ľahké si medzi nimi vybrať vysnívaný pár a ukázať svetu, ako ich treba nosiť.

Sandále na platforme sa hodia aj k spoločenským šatám.

Elegantné sandále na platforme

Sandále na platforme a šaty? Určite áno! Správne zvolený model sa hodí dokonca aj k večerným šatám na letnú slávnostnú udalosť. V tomto prípade sa odporúčajú najmä sandále na platforme s opätkom.

Na výber je množstvo farebných odtieňov. Elegantnou klasikou sú čierne sandále na platforme, vhodné sú však aj rôzne metalické odtiene.

Jedným zo spôsobov, ako oživiť historickú módnu ikonu, akou sú malé čierne šaty, je nosiť ich s vysokými sandálmi na platforme v živom odtieni, za skúšku stojí napríklad krikľavo ružová. Elegantné šaty k sandálom majú napríklad na Mia Dresses.

Sandále na platforme s opätkom

To, čo odlišuje sandále na klinovom podpätku od sandál na platforme s opätkom, je, že opätok sa nachádza len pod pätou nohy, klin je s platformou pod prednou časťou nohy spojený. Keď sa spájajú platformy s klinmi do jednej topánky, nazývajú sa topánky na platformovom kline.

Sandále na platforme s opätkom sú obľúbenou elegantnou obuvou na slávnostné príležitosti. Ešte viac predĺžia nohy a opticky zoštíhlia siluetu – Shelovet sandále ponúkajú aj modely na platforme, ktoré v sebe spájajú štýl a cenovú dostupnosť.

Čierne sandále na platforme

Čierne sandále na platforme sú dokonalým spôsobom, ako dodať vzhľadu trochu výšky bez straty pohodlia. Tieto univerzálne topánky sa hodia takmer ku všetkému, čo je v šatníku.

Či už sú to letné šaty alebo obľúbené džínsy, čierne sandále na platforme sú povinnou výbavou každej módnej nadšenkyne. Nájsť sa dajú napríklad na Birkenstock.

Univerzálna letná obuv – to sú čierne sandále na platforme.

Biele sandále na platforme

Posunúť athleisure na vyššiu úroveň je možné s retro sandálmi na platforme. S bielou teniskovou podrážkou alebo odvážnymi pruhmi vyzerajú tieto vychádzkové dámske sandále nesporne cool.

Nemali by preto chýbať žiadnej trendsetterke. Biele sandále na platforme sa dobre kombinujú so ženskými, hravými outfitmi.

Hnedé sandále na platforme

Sandále v neutrálnych zemitých farbách sa výborne hodia na doplnenie boho letných dlhých či midi šiat. Hnedá sa výborne hodí aj k modrým džínsom a sandále na platforme v tejto farbe podčiarknu ležérny vzhľad. Určite sú vhodné aj na letnú dovolenku.

Pri tomto type sandál môžu byť zaujímavé aj rôzne kombinácie farieb platformy a remienkov.

Béžové sandále na platforme

Béžové sandále na platforme sú ďalším univerzálnym kúskom, ktorý by nemal chýbať v botníku dám, ktoré obľubujú neutrálne bledšie farby. Sú dobre kombinovateľné s džínsovinou, no využitie nájdu aj k farebným šatám či sukniam.

Pekná je tiež kombinácia s elegantnými kraťasmi – nohy tak budú neodolateľné.

Zlaté sandále na platforme

Nádych luxusu poskytnú zlaté sandále na platforme. Ide o veľmi štýlový a elegantný doplnok, ktorý sa pri správnej kombinácii so šatami či moderným overalom hodí pokojne aj na väčšiu slávnosť.

Za úvahu stoja, ak sa chystá letná svadba či iná udalosť. Zlaté sandále na platforme sú nadčasový kúsok, ktorý podčiarkne ženskosť a originalitu.

Zlaté sandále na platforme pre každú originálnu odvážnu ženu.

Odvážnejšie ženy zlaté sandále na platforme bez problémov skombinujú aj s outfitom na bežný deň – rifle, biela blúzka a zlaté šperky v kombinácii so zlatým odtieňom sandálov pritiahnu množstvo pohľadov.

Strieborné sandále na platforme

Metalické odtiene k sandálom na platforme jednoducho idú. Strieborné sandále na platforme s opätkami krásne doplnia každý spoločenský model, či už dlhé večerné šaty alebo efektné koktailky.

Luxusnejší model môže byť tiež dobrou voľbou pre nižšiu nevestu, ktorá sa vďaka platformám priblíži výške svojho partnera a zároveň nebude celú svadbu trpieť na veľmi vysokých opätkoch.

CCC sandále na platforme

Sandále na platforme ponúkajú mnohé eshopy s módnou obuvou. Široký výber poskytuje známy obchod CCC.

Pre CCC sandále na platforme si stačí v kategórii „Sandále“ zvoliť vo filtroch typ podpätku „S platformou“ a zobrazia sa sandále na platforme rôznych štýlov a farieb.

Na výber sú elegantné sandále na opätkoch tenkých aj hrubších, v obľúbených metalických či lesklých farbách, ležérnejšie textilné sandále, nechýbajú ani sandále s plochými platformami pre štýlové bežné dni.

Ukážka zo širokého výberu CCC sandál s platformou.

Sandále na platforme výpredaj

Nielen na eshope CCC sa dajú zaobstarať sandále na platforme za priaznivé ceny. Možností výhodného nákupu je však nielen na internete naozaj veľa. Výpredaje sandálov na platforme je dobré sledovať najmä uprostred alebo na konci letnej sezóny.

Pre zákazníčky, ktoré si chcú sandále s platformami najprv radšej vyskúšať, aby ste si boli isté, že sa v nich chodí naozaj pohodlne, bude najlepšie navštíviť kamenné predajne. Ideálne tie v nákupnom centre, kde je výber značiek a typov sandál väčší.

Vo výpredajoch sandálov na platforme sa netreba obávať ani nákupu na internete – spoľahlivé a overené eshopy majú zväčša bezproblémové vrátenie nevyhovujúcej obuvi.

Sandále na platforme aj ich výpredaj býva okrem CCC napríklad aj na Eobuv, About You, Factcool, Zalando či iModa. Ten pravý pár sandálov na platforme poskytne v lete ten správny nadhľad.

© 2024 KD.sk | Nakódoval Leoš Lang