Tri unikátne novinky na slovenských online kasíno stránkach

Odvetvie hazardných hier na Slovensku sa začalo rozvíjať pomerne nedávno. Odborníci preto pozorne sledujú prevádzkovateľov kasín, ktorí musia pracovať vo vysoko konkurenčnom prostredí. Najlepším spôsobom, ako si udržať náskok pred konkurenciou, je ponúknuť hráčom najnovšie výherné automaty.

V súčasnosti sa každé slovenske online casino snaží mať tri hracie automaty. Ide o značkové hry od známych vývojárov. Každý automat má vyššiu volatilitu a môže zo zákazníka virtuálneho kasína urobiť milionára.

Irish Mania by Inbet

Tento výherný automat bol navrhnutý v rozprávkovom írskom štýle. Patrí do kategórie Magic a bol spustený v roku 2022. Maximálna výška peňažnej odmeny v rámci jedného točenia v hre je 2 500 000 mincí.

V rámci jedného točenia môže hráč staviť od 25 do 2 500 kreditov. Volatilita slotu je na úrovni priemeru a jeho teoretická miera výplaty stavených peňazí hráčov dosahuje 95 %.

V hernej časti automatu sa nachádza 5 valcov, ktoré sú umiestnené na 3 valcoch. Výherné kombinácie v automate možno vytvoriť pomocou 25 pevne stanovených smerov. Hra podporuje ďalšie možnosti:

  • Rozširujúce sa ikony;
  • Divoký symbol;
  • Symbol Scatter;
  • Bonusová hra;
  • Kolá roztočení zdarma.

Jack, Queen, King a Ace sú najlacnejšie ikony v automate. Kombinácie s týmito ikonami prinesú hráčovi peňažnú výhru vo výške 500 až 10 000 kreditov. Leprechaunova topánka a klobúk, lietajúca žaba, podkova, fajka a hrniec zlata sú stredne platiace ikony, ktoré vo výherných kombináciách prinášajú 1 000 až 100 000 mincí.

Dúha je najvyššie vyplácajúci symbol v automate, za kombinácie, ktoré môžu hráčovi priniesť 10 000 až 500 000 mincí. Hra má iba jeden bonusový symbol, ktorý je zastúpený v podobe zeleno odetého škriatka. Ten plní súčasne funkciu Wild a Scatter.

Tento symbol môže nahradiť všetky ostatné obrázky, pomáha vytvárať výherné kombinácie a je tiež zodpovedný za spustenie kolies Free Spins v hodnote 15 roztočení. Tá nastane, ak sa tento symbol rozšíri na celý valec.

Endorphina Cash Streak

Tento výherný automat patrí do historického žánru. Jeho úroveň volatility je stredná a teoretická miera návratnosti je 96 %. Tento výherný automat uviedol poskytovateľ na trh v roku 2023.

Za jedno zatočenie v hre môže používateľ získať výhru najviac 200 000 kreditov. Veľkosť stávky povolená na jedno roztočenie sa pohybuje od 0,01 do 100 mincí. Hracie pole automatu obsahuje 3 riadky a 5 valcov.

Výherné kombinácie v automate je možné vytvoriť s ohľadom na vyplatené smery v počte 243 kusov. Výhernú sekvenciu možno vytvoriť z 3, 4 alebo 5 rovnakých obrázkov na výhernej línii.

Funkčnosť automatu predpokladá prítomnosť bonusových funkcií:

  • Symbol Scatter;
  • Séria bonusových točení;
  • Zdvojnásobovacia hra.

J, Q, K, A sú rozpočtové ikony slotu, ktoré prinášajú výherné sekvencie 100 až 800 mincí. Lincoln, Washington, Jackson, Oko a Grant sú stredne platiace obrázky, ktoré prinášajú 300 až 10 000 mincí vo výherných kombináciách.

Najvyššie platiacim symbolom v hre je Franklin, za kombinácie, ktoré môžu používateľovi priniesť 1 000, 5 000 alebo 50 000 kreditov. Po každom výhernom roztočení má hráč prístup k hre Risk, v ktorej sa môže pokúsiť znásobiť svoje výhry. 

Donuts od Big Time Gaming

Tento výherný automat vyvinul dodávateľ v roku 2020. Patrí do žánru potravín. Úroveň scatteru automatu je stredná a jeho teoretická návratnosť dosahuje 96,54 %.

Maximálna výherná suma, ktorú môžete získať v jednom roztočení, je 2 500 000 kreditov. Minimálna výška stávky na jedno roztočenie je 0,05 mince. Maximálne v jednom roztočení môžete umiestniť až 500 mincí.

Hracie pole slotu tvoria 4 riadky a 4 valce. Výherné kombinácie v hre možno vytvoriť s prihliadnutím na 2401 výherných línií. Na ich vytvorenie sú potrebné 3 alebo 4 rovnaké obrázky.

V automate hráči nájdu aj také možnosti ako Wild a Scatter, Stacked Icons, Bonus Game, Free Spins. Lícové karty od 9 po A sú lacné ikony, ktoré vytvárajú kombinácie len v počte 4 kusov. Tie vyplácajú sumy od 0,20 do 0,60 mince. Zvyšné ikony môžu vytvárať kombinácie aj vo výške 3 kusov. Patria medzi ne stredne veľké ikony v podobe zelených, modrých a červených Donutov, ako aj prémiová ikona v podobe fialového Donutu. Prvá vo výherných sekvenciách môže priniesť až 2 mince a druhá až 15 mincí.

© 2024 KD.sk | Nakódoval Leoš Lang